NK ŠIROKI BRIJEG OBJAVIO PLAN PRIPREMA: PRIJATELJSKE UTAKMICE PROTIV POSUŠJA, ČAPLJINE, VELEŽA, ŽELJEZNIČARA I ŠIBENIKA

Nogometaši Širokog Brijega s pripremama kreću sutra, a prijateljske utakmice će odigrati s već standardnim protivnicima iz ranijih sezona.
Navijači kluba sa velikim zanimanjem prate, hoće li se još neko novo ime pojaviti na početku priprema?

Prenosimo plan priprema u cijelosti sa službene Facebook stranice kluba.

NK Široki Brijeg

Nakon današnjih liječničkih pregleda, momčad NK Široki Brijeg sutra u 18 sati u klupskom kampu „Musa-Karačić“ počinje ljetne pripreme za sljedeću sezonu 2020./2021.

Kako je ranije najavljeno, zbog aktualne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa (COVID-19), kompletne ljetne pripreme bit će obavljene u klupskom kampu „Musa-Karačić“, a do početka prvenstva (1. kolovoza) naša će momčad odigrati i pet pripremnih utakmica.

U prvim provjerama odmjerit ćemo snage s federalnim prvoligašima u klupskom kampu, najprije 11. srpnja protiv HŠK Posušje, a tri dana kasnije i protiv HNK Čapljina.

Naši navijači u Tomislavgradu i cijeloj Hercegbosanskoj županiji doći će na svoje 16. srpnja kada će momčad Tonija Karačića na Gradskom stadionu u Tomislavgradu odigrati pripremnu utakmicu protiv FK Velež Mostar.

Nakon toga 18. srpnja slijedi gostovanje kod FK Željezničar na Stadion Grbavica, a generalka je 25. srpnja na Stadion Pecara protiv novoga hrvatskog prvoligaša HNK Šibenik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *