NOGOMETAŠI ŠIROKOG BRIJEGA KRENULI S PRIPREMAMA

Danas su Trening kampu ”Musa-Karačić nogometaši Širokog Brijega krenuli s pripreme za novu sezonu.
Na popisu se nalaze 33 igrača, a danas su izostali mladi reprezentativci BiH Marić, Jurić i Zlomislić.

Podatak s kojim se samo može pohvaliti nogometni klub Široki Brijeg u BiH, da su čak 22 igrača iz domaće škole nogometa s prosjekom oko 22 godine.
Najmlađi je Marko Soldo sa samo 16 godina, dok je najstariji Dino Ćorić s 30 godina.

Za portal Borak.info sportski direktor Dalibor Šilić je potvrdio da su ambicije kluba uvijek iste i da vjeruje u našu mladu momčad.
Dalibor Šilić nam je kazao da za Široki Brijeg još prijelazni rok nije gotov i da će popuniti po potrebi određene pozicije te da će pojedini igrači ići na posudbu.
Trener Toni Karačić je već ranije naveo da želi samo istinska pojačanja koja bi kvalitetom i iskustvom bili prevaga na terenu.

Dodajmo na kraju da se prije početka treninga igračima i stručnom stožeru obratio predsjednik kluba i gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević.

Pogledajte popis igrača NK Širokog Brijeg:


Vratari: Martin Zlomislić, Dario Miškić, Josip Pehar;
Obrana: Branimir Cipetić, Filip Brekalo, Vladimir Oršolić, Marko Jurić, Stjepan Radeljić, Branimir Vištica, Toni Nikić, Kristijan Medić, Josip Bešlić, Lovro Musa;
Vezni red: Ilija Mašić, Alen Jurilj, Mateo Marić, Mato Stanić, Bože Vukoja, Ivan Grgić, Zvonimir Begić, Ante Hrkać, Stanko Marić, Kristijan Sesar, Marko Pervan, Marko Soldo, Luka Knežević, Domagoj Marušić, Toni Jović, Dino Ćorić;
Napadači: Viktor Angelov, Stipe Jurić i Danijel Lukić;
Stručni stožer: Toni Karačić – trener, Jure Ivanković – pomoćni trener, Frano Hrkać – kondicijski trener i Nenad Džidić – trener vratara.

FOTO: Jabuka.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *