FILIP BREKALO: NAŠA MOMČAD IMA JOŠ PUNO PROSTORA ZA NAPREDAK U IGRI

NK Široki Brijeg nije pobijedio HŠK Posušje u prijateljskoj utakmici, ali je dobio dva mlada igrača Filipa Brekala i Ivana Grgića.

Ivan Grgić je u prvom poluvremenu bio među boljim igračima, asistirao je za jedanaesterac na Stipi Juriću i bio je jako blizu pogotka.
U sredini terene je bio bez greške, a pokazao se odličan u izvođenju prekida.
Filip Brekalo je igrao u drugom poluvremenu i to jako dobro, a o njegovom prodoru kada je prošao nekoliko igrača još se priča po Širokom Brijegu.
Na kraju utakmice u još jednom prodoru Filip Brekalo je iznudio i jedanaesterac, koji nije realizirao Dino Ćorić za pobjedu.
Ivan Grgić ima tek sedamnaest, a Filip Brekalo osamnaest godina i igraju veoma dobro već za prvu momčad.
Oba igrača su pokazale veliki potencijal i moraju još raditi da bi potvrdili svoj neosporni talenat koji posjeduju.

Nakon duže stanke napokon smo odigrali prvu pripremnu utakmicu. Naporno smo radili zadnja tri tjedna, svaki dan po dva treninga i dobro se pripremili.
Vrijeme nije nas mazilo i bili su teški uvjeti za igru te je velika vrućina svakako utjecala na kvalitetu igre i rezultat. Mi imamo još puno prostora za napredak, koji želimo pokazati već na sljedećoj utakmici. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio i da svi zdravi dočekamo početak prvenstva, kazao je Filip Brekalo za portal Borak.info.

Povratak Filipa Brekala iz Hajduka za NK Široki Brijeg je veliki dobitak, a za to najviše zasluga imao uporni sportski direktor Dalibor Šilić.
Isto tako, trener prve momčadi Toni Karačić zna vrlo dobro mogućnosti Filipa Brekala te je inzistirao na njegovom povratku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *